Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Zwembadrenovatie

 • Is uw zwembad toe aan een opknapbeurt?

  Is het zwembad in uw tuin of huis toe aan een opknapbeurt, de techniek gedateerd of moet de folie vervangen worden? Bos Zwembaden weet precies wat er komt kijken bij een grondige zwembadrenovatie.

  We bekijken samen met u voorafgaand aan de renovatie wat uw zwembad nodig heeft, we bespreken de opties, laten zien wat er mogelijk is en maken vervolgens samen met u de juiste keuzes.

  ZWEMBADRENOVATIE BOUWKUNDIG ZWEMBAD

  Het renoveren van bouwkundige zwembaden is een specialiteit van Bos Zwembaden. We beoordelen de staat van het beton en de techniek en bepalen wat er vervangen moet worden en bekijken dan samen met u wat er verder nodig is om uw droomzwembad weer nieuw leven in te blazen.

  FOLIE ZWEMBAD RENOVATIE

  Het vervangen van de folie in een bestaand zwembad valt onder de eenvoudige zwembad renovaties. De basis ligt er namelijk al en de folie is eenvoudig te vervangen. Ditzelfde geldt voor het vervangen van tegels of mozaiek in uw zwembad.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zwembadrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier.