Maak een afspraak
Wellness in of om uw huis
  • Wellness

    Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en maximaal ontspannen en genieten kan met een sauna, whirlpool of spa in uw eigen huis of tuin. Onze monteurs zijn vakmensen met jarenlange ervaring in het bouwen en plaatsen van whirlpools en wellness en alle bijhorende techniek. Gedurende het hele traject blijven we in nauw overleg met u.

Voorbereiding en afstemming

Tijdens de offertebesprekingen zetten we al uw wensen op een rij. We maken een ontwerp waarin we rekening houden met de locatie van het object, functies en energieverbruik. Na goedkeuring van het ontwerp bespreken we in een bouwvergadering het eventuele grondwerk en alle benodigde huisaansluitingen. Alle betrokkenen, van installateurs tot eventueel hovenier, zijn daarbij aanwezig. En u zelf ook natuurlijk. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Bouwkundige en installatie werkzaamheden

Voor de whirlpool of de sauna moet, zeker buiten, soms nog wat grond- en graafwerk worden gedaan. Daarna starten de bouwwerkzaamheden: het plaatsen van het object en de installatie van de techniek.

Afwerking

Met alle techniek en bouwkundige delen op hun plek start de afwerking van de whirlpool of sauna. We maken we het bad of de sauna grondig schoon en geven uitleg voor gebruik zodat u direct kunt genieten van uw eigen spa.

Wellness op maat

Met een sauna of whirlpool in huis creëert u wellness op maat. Regelmatig gebruik van een sauna of whirlpool ontstrest en ontspant. Het zorgt ook voor betere doorbloeding en snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Optimaal genieten wanneer het u uitkomt.

Welke opties zijn er op gebied van sauna’s en whirlpools? En waar moet je op letten bij de keuze. Wij helpen je graag verder!

Meer informatie over Wellness?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om wellness te realiseren in of om uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier.

Wij staan u graag te woord!