Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Over ons

 • Wij zijn Bos Zwembaden

  Een zwembad of welness moet uw huis completeren en een vanzelfsprekende eenheid vormen. Ons team van vakspecialisten weet dat als geen ander. Wij denken mee, leveren maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Kiezen voor Bos Zwembaden is kiezen voor zekerheid. Wij ontzorgen u in elke fase: voor, tijdens en na het project. U weet bij ons precies wat u krijgt. Ook uw tuin en terras liggen er na onze werkzaamheden weer prachtig bij. Want wij snappen dat het eindresultaat afhankelijk is van de details. En wij hebben de passie om alles kloppend en perfect te maken.

  Wij lopen voorop in het gebruik van duurzame en energiezuinige technieken en materialen. Ook zorgen wij voor jaarlijkse service in de vorm van onderhoud, als u dat wenst. Zo blijven zowel de kosten als het onderhoud tot een minimum beperkt én kunt u genieten van uw zwembad of welness.

  Lees meer over onze werkwijze of bekijk hieronder een greep uit de prachtige zwembaden die wij hebben mogen realiseren voor onze klanten.

  Onze werkwijze

Het team van Bos Zwembaden

Werken bij Bos Zwembaden?

Op dit moment hebben we een vacature voor zwembadmonteur.

Is dit niet wat je zoekt, maar heb je interesse in een baan bij Bos Zwembaden en denk je dat je in ons team past? Stuur dan een mail met jouw motivatie en CV naar info@boszwembaden.nl.