Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Zwembad bouwen Overijssel

Bent u woonachtig in Overijssel of omgeving, en zit u in de overwegingsfase voor het laten bouwen van een luxueus zwembad aan thuis? Dan vindt u hier essentiële informatie voor het maken van een keuze. Bos Zwembaden is een echte specialist op het gebied van zwembaden en alles wat daarbij komt kijken. Wij nemen u mee in het gehele proces van het bouwen van luxueuze zwembaden vanaf ontwerp tot aan de bouw. Benieuwd wie u allemaal al voor gingen of wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen droomzwembad? Neem eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Zwembad laten bouwen in Overijssel

Wij hebben ontzettend veel ervaring met het bouwen van Zwembaden door heel Nederland en zeker ook in de provincie Overijssel. Of u nou graag een buitenzwembad wilt laten plaatsen in uw tuin of u wilt een ruimte in uw woning omtoveren tot binnenzwembad. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen altijd eerlijk en professioneel advies bieden.

Luxe privé zwembad in Overijssel

Typen zwembaden

Wij van kunnen u een hoop verschillende type zwembaden toeleveren. Uiteraard kunt u kiezen voor een binnen- of buitenzwembad. Maar bieden wij nog een hele hoop andere opties zoals wellness en accessoires. Maar het belangrijkste is het type zwembad waarin u wilt zwemmen, dit zijn onze opties:

Skimmer zwembad Overijssel:

Een skimmer zwembad kenmerkt zich doordat het waterniveau net iets onder de rand staat. Dit creëert een open en schitterende uitstraling, en biedt oneindige mogelijkheden. Daarnaast scheelt een skimmer in de kosten ten opzichte van bijvoorbeeld een overloop zwembad. Meer lezen over skimmer zwembaden.

Overloopzwembad Overijssel:

Bij een overloopzwembad loopt het zwembadwater over de rand in een goot, hierdoor is het waterniveau nagenoeg gelijk met uw tuin of terras. Dit ziet er erg strak en fraai uit. Daarnaast is het ook schoner dan andere typen zwembaden, doordat het vul niet onder de rand blijft hang. Meer weten over overloopzwembaden of bekijk de mogelijkheden.

Polyester zwembad Overijssel:

Een polyester zwembad is geprefabriceerde kuip van versterkt glasvezel, deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voordelen van een polyester zwembad zijn onder andere dat het snel leverbaar is en eenvoudig is te installeren.

Bouwkundig betegeld zwembad:

Bouwkundig betegelde zwembaden vallen onder de categorie van duurzame zwembaden. Een betonnen bak wordt waterdicht gestort en wij werken het vervolgens af met tegels of mozaïek die door de klant zijn uitgekozen. Met een bouwkundig tegel zwembad is werkelijk waar alles mogelijk op het gebied van vormen en afmetingen. En het oogt ontzettend luxe en uniek. Meer weten over een bouwkundig betegeld zwembad.

Bouwkundig folie zwembad:

Bij een bouwkundig folie zwembad wordt een basis gestort of gemetseld, waarbij vervolgens een PVC folie in het bad wordt gelast. De kleur van dit folie is volledig naar wens van de klant. Een bouwkundig folie zwembad heeft een moderne en sportieve uitstraling en is daarnaast simpel schoon te houden. Lees de overige specificaties van bouwkundige folie zwembaden.

Over Bos Zwembaden

In 2006 zijn wij begonnen aan dit avontuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een specialist op het gebied van de aanleg, onderhoud en het renoveren van luxueuze zwembaden. En daarnaast beschikken we over een prachtig portfolio met afgeronde projecten waarop we heel trots mogen zijn. Met ons team van specialisten bouwen wij gezamenlijk en met veel passie aan zwembaden door heel Nederland. En hopelijk binnenkort ook aan uw droomzwembad in Overijssel.

Over ons het team van Bos Zwembaden

Contact Bos Zwembaden

Bent u inmiddels al overtuigd dat Bos Zwembaden een echte specialist is op het gebied van luxe zwembaden en wilt u een offerte aanvragen? Of heeft u toch nog vragen over onze zwembaden of heeft u een hele specifieke wens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0571-280720 of mail naar info@boszwembaden.nl. Het team van Bos Zwembaden staat u graag te woord en kan niet wachten om te bouwen aan uw droomzwembad.