Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
  • TEGENSTROOMSYSTEMEN EN JETSTREAMS VOOR UW ZWEMBAD

    Sinds 2012 is Hydrostar toonaangevend in de wereld van tegenstroomsystemen. Bos Zwembaden is vanaf het begin actief betrokken bij de ontwikkelingen van Hydrostar in Nederland. Al vele professionele zwemmers, Tri-atleten en fanatieke zwemmers waarderen de goede prestaties van de Hydrostar tegenstroomsysteem. Maar ook voor de recreatieve zwemmer is de Hydrostar een geweldige keuze.

    De Hydrostar is in diverse snelheden in te stellen vanuit het zwembad zodat u precies de juiste weerstand heeft om uw work-out te doen. Met de bijbehorende app zijn uw trainingen in diverse snelheden in te stellen. U kunt serieus aan de gang met uw sportieve doelstellingen!

    De Hydrostar tegenstroomsysteem is leverbaar in diverse capaciteiten en is geschikt voor de recreatieve zwemmer maar ook zeer geschikt voor de professionele zwemmer. De zeer hoge kwaliteit, de efficiënte toepassing en hoge afwerkniveau zijn maatgeven voor dit Duitse product. De Hydrostar tegenstroomsystemen zijn als inbouw en als opbouw systeem leverbaar.

    Bos Zwembaden heeft diverse tegenstroomsystemen beschikbaar voor u om te testen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tegenstroomsysteem, in uw nieuwe of bestaande zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier.