Maak een afspraak
Hier telt de tijd niet...
 • Een whirlpool

  Heerlijk genieten in uw eigen spa

  Bos Zwembaden levert ook een rijk assortiment aan Sundance spa’s. Deze baden onderscheiden zich van alle andere baden door hun superieure techniek en afwerking. Nestel uzelf in uw favoriete hoekje en ontspan bij het rustgevende geluid van een kalme waterstroom. Geniet van uw eigen muziek, en droom weg bij feërieke kleureffecten. Heerlijk! Het ultieme genot van een Sundance Spa. Laat uw stress als sneeuw voor de zon verdwijnen na een lange vermoeiende dag.

  Het principe van een jacuzzi

  In een Sundance spa spelen drie factoren een rol: warmte, gewichtloosheid en massage. Samen zorgen ze voor ontspanning en genezing. Als u uw lichaam onderdompelt in warm, masserend water, stijgt uw lichaamstemperatuur waardoor de bloedvaten uitzetten en uw bloeddoorstroming verbetert. Het draagvermogen van het water vermindert het lichaamsgewicht met circa 90%, zodat de druk op spieren en gewrichten afneemt en mentale stress onmiddelijk wegsmelt. Het massage-effect van een Sundance® spa wordt verkregen door een combinatie van warm water en lucht via de jets. Deze stimulerende waterstroom ontspant de spieren en bevordert de spontane aanmaak van endorfines, de natuurlijke pijnstillers.

  Diverse soorten spa’s

  Een whirlpool wordt elektrisch verwarmt en bevat vele uitwisselbare jets, zitposities voor nek- en schoudermassage, ingezet hoofdkussen, automatische waterzuivering en oppervlakte filtratie. Door de cover blijft het water goed op temperatuur. Uit te breiden met licht en geluid.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om wellness te realiseren in of om uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier.

Wij staan u graag te woord!