Maak een afspraak
Hier telt de tijd niet...
 • Een sauna

  ECHT ONTSPANNEN MET UW EIGEN SAUNA

  Altijd genieten van een sauna en wellness in of om uw eigen woning. Dat is een gevoel van luxe en ontspannenheid die een sauna thuis u kan bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de investering hoeft niet enorm hoog te zijn. Voor meer inspiratie naar de verschillende mogelijkheden, bekijk onze afgeronde projecten.

  TYPE SAUNA’S

  U maakt een keus uit een traditionele Finse sauna of een infraroodsauna. De Finse wordt verhit door een oven met lavastenen. Door besprenkeling van water met geuren ervaart u de optimale sensatie. De infraroodsauna biedt u een heerlijk en effectief warmtebad van zacht licht, dat een positieve werking heeft op onder meer spierpijn, reumatische klachten en huidproblemen. Kunt u geen keuze maken? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze professionals op basis van uw persoonlijke wensen.

  BOUW MET PARTNERS

  Bij het bouwen van een sauna komt heel wat kijken, zeker binnenshuis. Voor het beste resultaat en een hoge kwaliteit van afwerking werkt Bos Zwembaden met diverse gekwalificeerde partners, om uw dromen werkelijkheid te maken. Voor Wellness aan huis bent u bij Bos Zwembaden aan het juiste adres.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om wellness te realiseren in of rondom uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het onderstaande contactformulier.

Wij staan u graag te woord!