Maak een afspraak

Bos Zwembaden & NIVEKO

Bos Zwembaden is officieel partner van NIVEKO. Niveko zwembaden combineren de voordelen van traditionele betonnen zwembaden met de voordelen van een kant-en-klaar bassin, dat direct op de bouwplaats wordt afgeleverd en waarvan de montage en installatie slechts enkele dagen in beslag neemt. Het merk NIVEKO heeft 30 jaar ervaring, 130 gekwalificeerde medewerkers en meer dan 800 projecten die jaarlijks worden uitgevoerd. In de loop van zijn activiteit heeft NIVEKO vertrouwen, populariteit en prestige gewonnen bij klanten uit heel Europa, en is onbetwistbaar een symbool van luxe zwembaden geworden.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Niveko zwembaden worden gemaakt van bijzonder duurzame
materialen en hebben een hoogwaardige afwerking. Wat mag u
verwachten?

  • Massieve kunststof vol in de massa gekleurd en UV stabiel
  • Bouwkundige plaatsing met gewapend beton onder en naast de kuip
  • Isolatie van 3,6cm rondom bad (wanden en bodem)
  • De volledige vrijwaring van osmose en chemisch resistent
  • Een uitgebreide keuze tussen skimmer- en overloopversies
  • Een strakke look met loodrechte muren en hoeken
  • Voelbaar gladde wanden zonder kalk of algenafzetting
Annemiek Bos over NIVEKO Zwembaden

 

“Bij Bos Zwembaden maken we standaard bouwkundige zwembaden. Dit zijn maatwerk zwembaden van hoge kwaliteit. Nog niet eerder hebben we overwogen om met prefab bassins te werken. NIVEKO bracht hier verandering in. Een NIVEKO zwembad is een combinatie tussen een betonnen zwembad en een kant-en-klaar bassin.

Door verschillende standaard opties aan te bieden verkorten we de doorlooptijd van de aanleg van een zwembad. De baden zijn van hoge kwaliteit en liggen in lijn met de hoge standaard die wij voeren. Zo behouden we de kwaliteit waar Bos Zwembaden om bekend staat.”

 

Kortere doorlooptijd

 

Verschillende afwerkingsopties

 

Hoogwaardig UV-stabiel kunststof

 

Bouwkundige plaatsing met gewapend beton

video

De mogelijkheden van een NIVEKO zwembad

NIVEKO biedt verschillende opties in kleur- formaat- en afwerking aan. Van een overloopbad tot een skimmer zwembad: het is allemaal mogelijk.

Deze nieuwe NIVEKO-productvideo toont het hele scala aan NIVEKO-zwembadtypes met behulp van een combinatie van 3D-modellen en real-life shots.

Vragen over de mogelijkheden van een NIVEKO zwembad?

 

Over Bos Zwembaden

Vanuit ons kantoor in Twello werken we met een hecht team aan onze projecten. Een gemêleerd gezelschap maar één doel: onovertroffen zwembaden bouwen. We staan bekend om onze duidelijke taal, gezonde dosis energie en goede oog voor details.

Van 3D tekenaars tot werkvoorbereiders tot de zwembadbouwers en de administratie: iedereen speelt een belangrijke rol in het realiseren van het eindresultaat. We doen het samen, en daar zijn we trots op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.