Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Onze werkwijze

Stap 1

Ontwerp & Afstemming

Tijdens de offertebesprekingen zetten we al uw wensen op een rij. Als de offerte een project wordt gaan we direct aan de slag. Eerst met het ontwerp. We maken tekeningen waarin we rekening houden met uw omgeving, zichtlijnen, functies en energieverbruik. Na goedkeuring van het ontwerp stemmen we de werkzaamheden op elkaar af. In een bouwvergadering bespreken we het grondwerk en huisaansluitingen. Alle betrokkenen, van installateurs tot hovenier, zijn daarbij aanwezig. En u zelf ook natuurlijk. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Buitenzwembad Amersfoort

Stap 2

bouwkundige werkzaamheden

Voor het zwembad moet meestal nog wat grond- en graafwerk worden gedaan. Afhankelijk van de afmetingen duurt dit enkele uren tot enkele dagen. Daarna wordt gestart met de bouwkundige werkzaamheden: het storten van de vloer, het opbouwen van de wanden, het plaatsen van de inbouwdelen, et cetera. Kiest u voor een polyester zwembad, dan plaatsen we de kuip. Als dat allemaal volgt ook het plaatsen van de zwembadafdekking, de kabels en leidingen, en de installatie van de techniek.

Stap 3

zwembadafwerking en randsteen

Met alle techniek en bouwkundige delen op hun plek start de afwerking van het zwembad. Denk hierbij aan eventuele betegeling, afdichting, het plaatsen van de randsteen.

Stap 4

Terras- en tuinwerkzaamheden

Voordat u het water in kunt, maken we uw tuin en terras piekfijn in orde. Hiervoor schakelen we uw of een erkende hovenier in.

Binnenzwembad Bos Zwembaden

Stap 5

Schoonmaken van het zwembad en opstarten van de techniek

Als het werk klaar is maken we het zwembad helemaal voor u schoon. We vullen het met water en starten de techniek op. Wanneer alles probleemloos werkt, kunt u zelf aan de slag: genieten van uw eigen zwembad.

We denken graag met u mee om uw ideale zwembad te realiseren. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.