Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Jee-O douches

De producten van Jee-O staan aan de top op het gebied luxe sanitair artikelen. Jee-O is een Nederlandse producent van diverse sanitair gerelateerde producten, inmiddels heeft Jee-O zich ook groot gemaakt buiten Nederland. De Jee-O douches en andere producten kenmerken zich door de industrieel en luxe vormgeving. Het design typeert de Nederlandse denkwijze, waarbij de essentie van het product leidend is. Geen onnodige poespas maar een gewoon een goed werkend product dat er netjes uit ziet. Was u al bekend met de producten van Jee-O?

Douches van Jee-O

Een van de populairste producten van Jee-O en onze favorieten zijn de douches. De douches worden gemaakt van RVS hebben een strak en simpel design. Uiteraard zijn er diverse keuzes omtrent de bewerking van het RVS, zo kun je kiezen voor mat zwart, gepolijst etc. Jee-O heeft inmiddels diverse types en modellen ontworpen, zoals staand en ophangbare douches, elk met diverse extra opties. Wilt u er bijvoorbeeld een mengkraan bij of een extra handdouche. Bos Zwembaden mag zich vol trots officieel dealer noemen van de Jee-O douches, en kan al deze producten leveren.

Jee-O buitendouches

De Jee-O buitendouches dienen vanwege het gebruik van kwalitatief RVS perfect als buitendouche, waarvan u het gehele jaar gebruik kunt maken. Verfrissend afspoelen op een warme zomeravond of een warme douche in de winter, in beide gevallen zijn de Jee-O buitendouches perfect geschikt. De douches zijn namelijk vorstvrij tot wel -30 graden Celsius, hierdoor is het niet nodig om de buitendouche in de wintermaanden te demonteren.

JEE-O douches fat-line

Over Bos Zwembaden

Sinds 2006 is Bos Zwembaden een leverancier op het gebied van luxueuze zwembaden en wellness. Ons team werkt elke dag met veel passie aan de aanleg, onderhoud en renovatie van luxe zwembaden door heel Nederland. Lees meer over Bos Zwembaden en onze werkwijze.

Jee-O douches kopen

Bent u nou op zoek naar een partner waarbij u diverse modellen van Jee-O douches kunt kopen? Bij Bos Zwembaden kunt u deze douches gemakkelijk bestellen en wordt u voorzien van de nodige informatie. Aarzel niet langer en neem contact met ons op en laat u informeren door een van onze ervaren werknemers. Jee-O douches kopen doet u bij Bos Zwembaden.

Diverse modellen buitendouches

Jee-O heeft door de jaren heen diverse series toegevoegd aan het assortiment, elk met een eigen karakteristiek design. De verschillende modellen en series zijn allemaal ontstaan uit verschillende inspiraties. Zo zijn er producten gebaseerd op de natuur, Aziatische invloeden en zelfs een wijk in New York.

Bos Zwembaden is officieel partner van JEE-O buitendouches

Jee-O buitendouches – Contact

Heeft u nou vragen over de douches van Jee-O of bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers.