Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
  • Zwembadafdekking

    Door uw zwembad af te dekken met een zwembadafdekking, beschermt u uw zwembadwater tegen vuil en blad en voorkomt u dat het water verdampt. Bij Bos Zwembaden hebt u de keus uit verschillende soorten zwembad afdeksystemen, van diverse merken en materialen.

    Een zwembad afdekking is een van de belangrijkste componenten in West- en Noord Europa. Een afdekking houdt in de eerste plaats warmte vast. Ook kan een afdekking warmte blijven leveren. Door middel van een solar afdekking verwarmt u uw bad en bespaart u energie.

    Ook veiligheid is een belangrijk argument in de keuze van uw zwembad afdekking. Zo is een lamellen dek een van de stevigere varianten maar zijn er ook foam en foliedecks beschikbaar.

Soorten zwembadafdekking

  • Manueel bedienbare afdekking
  • Automatisch bedienbare afdekking
  • Afdekkingen met solar functie (4-8 grC warmte door zonne-energie)

De automatische bedienbare afdekkingen zijn op te stellen onder het terras. Zo vormt het geen obstakel in de tuin en ziet het er ook nog eens goed uit.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende types. Wilt u hulp bij uw keuze of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ecodeck Foam afdekzeil

De Ecodeck afdekking is een robuuste en elegante oplossing voor kleine tot middelgrote zwembaden.

Lamellendek zwembadafdekking

De hydrodeck-afdekking is een luxe afdekking van uw zwembad met lamellen. Het resultaat oogt strak en voorkomt vervuiling van uw zwembad.

Safedeck zwembadafdekking

Met de safedeck-zwembadafdekking slaat u twee vliegen in een klap. U sluit het bad veilig af en voorkomt vervuiling door bladval, zand en stof.

Thermodeck zwembadafdekking

Een topkwaliteit isolerende afdekking voor elk zwembad. Met handgedreven bediening of volautomatische motoraandrijving.

Roldeck zwembadafdekking

Een Roldeck afdekking is vergelijkbaar met een lamellenafdeksysteem maar in veel veschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Winter afdekzeil

Help uw zwembad de winter door met een winterafdekking. Deze afdekking laat zo goed als geen licht door en houdt vuil en bladeren buiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het afdekken van uw nieuwe of bestaande zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier.