Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
  • TEGENSTROOMSYSTEMEN

    Tegenstroomsystemen zijn mooie oplossingen om uw eigen binnen- of buitenzwembad te gebruiken voor uw zwemtrainingen. De systemen die wij leveren zijn zowel geschikt voor recreatieve zwemmers als professionele atleten, doordat ze goed in te stellen zijn voor de gebruiker.

    Bos zwembaden is leverancier van merken, Fitstar Double, Hydrostar en EasyStar. Alle drie met hun eigen sterkte punten en voordelen. Lees hieronder verder.

    Onze tegenstroomsystemen zijn beschikbaar voor u om te testen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Hydrostar tegenstroomsystemen

Sinds 2012 is Hydrostar toonaangevend in de wereld van tegenstroomsystemen. Bos Zwembaden is vanaf het begin actief betrokken bij de ontwikkelingen van Hydrostar in Nederland. Al vele professionele zwemmers, Tri-atleten en fanatieke zwemmers waarderen de goede prestaties van de Hydrostar tegenstroomsysteem. Maar ook voor de recreatieve zwemmer is de Hydrostar een geweldige keuze.

De Hydrostar is in diverse snelheden in te stellen vanuit het zwembad zodat u precies de juiste weerstand heeft om uw work-out te doen. Met de bijbehorende app zijn uw trainingen in diverse snelheden in te stellen. U kunt serieus aan de gang met uw sportieve doelstellingen!

De Hydrostar tegenstroomsysteem is leverbaar in diverse capaciteiten en is geschikt voor de recreatieve zwemmer maar ook zeer geschikt voor de professionele zwemmer. De zeer hoge kwaliteit, de efficiënte toepassing en hoge afwerkniveau zijn maatgeven voor dit Duitse product. De Hydrostar tegenstroomsystemen zijn als inbouw en als opbouw systeem leverbaar.

video

EasyStar zwemmachine

Met de EasyStar zwemmachine toveren wij in no-time uw zwembad om tot een sporthonk! Keren bij baantjes zwemmen is met deze machine verleden tijd.

Ook voor kinderen is deze zwemmachine een uitkomst. Met een luchtbed, rubberbootje of band kunnen ze heerlijk dobberen in de stroming.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, om deze zwemmachine in uw bestaande bad te bouwen! De EasyStar is een plug & play machine, die zeer gemakkelijk ingebouwd kan worden.

Fitstar Double Jetstream

Met de Fitstar Double Jet maakt u van uw zwembad een waterattractie. Het verhoogt het zwemplezier en maakt uw zwembad uitnodigender.

Deze Fitstar Double Jet inbouwset is gemaakt van een zware bronslegering. Geschikt voor een inbouwdiepte van 24cm. De inbouwset moet worden ingebouwd (ingestort) in de wand van het zwembad.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tegenstroomsysteem, in uw nieuwe of bestaande zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier.