Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
 • Meer dan een zwembadbouwer

  Er komt meer kijken bij het aanleggen van een zwembad dan vaak wordt gedacht. Onze klanten doen een investering in hun gezondheid en/of plezier voor de lange termijn. Daarom willen wij, als zwembadbouwer, dat het hen aan niets ontbreekt. Wij vinden het belangrijk dat ieder detail klopt en bovenal: dat het goed voelt.

  Dit is de reden waarom wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Dit is voor ons de rode draad in iedere opdracht en samenwerking. We zijn er trots op dat Bos Zwembaden al jaren bij klanten en toonaangevende hoveniers en tuinarchitecten bekend staat als een toonaangevende partij voor het aanleggen van hoogwaardige binnenzwembaden en buitenzwembaden.

   

  Ronald Bos

  directeur Bos Zwembaden

Een buitenzwembad

Dé ultieme plek om te ontspannen

Een eigen zwembad in de tuin is écht genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een stukje plezier en ontspanning die je kunt delen met familie en vrienden. En wist u dat het ook met een buitenzwembad mogelijk is om ieder seizoen te zwemmen?

Bij Bos Zwembaden zijn we gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige buitenzwembaden. Of het nu voor recreatief of sportief gebruik is, wij maken een zwembad die voldoet aan al uw wensen en perfect aansluit bij de architectuur van uw huis of tuin.

Luxe privé zwembad in Overijssel
Binnenzwembad Bos Zwembaden

Een binnenzwembad

Voor een vakantiegevoel in eigen huis

Met een binnenzwembad kunt u het hele jaar door genieten van uw zwembad. Weer of geen weer. Het voelt echt als vakantie in eigen huis! U kunt kiezen voor een binnenzwembad voor sportief gebruik, bijvoorbeeld door een ingebouwde jetstream, óf een zwembad om recreatief van te genieten met uw partner, kinderen en/of kleinkinderen.

Bij Bos Zwembaden zijn we gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige binnenzwembaden. Dat ziet u niet alleen terug in de afwerking, maar ook in onze persoonlijke aanpak en onze werkwijze.

Soorten zwembaden

Er komen een aantal keuzes kijken bij het laten aanleggen van een nieuw zwembad. De eerste, en wellicht meest belangrijke keuze is welk type zwembad het best bij uw behoefte past. Ieder zwembad heeft namelijk zijn eigen voordelen en eigenschappen. Wij helpen u graag om het meest ideale zwembad samen te stellen waar u nog heel veel jaren plezier van zult hebben.