Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
 • Een zwembad

  De unieke beleving!

  Zondagochtend. Het is nog vroeg. Het huis is in diepe slaap. De zon schijnt en doet de dauwdruppels op het gazon glinsteren. Voor mij het ultieme moment voor een verfrissende duik in het zwembad. Genieten van de rust en het zachte, heldere water dat me omhult en verkwikt. Mijn dag kan niet meer stuk.

  De weldaad van een eigen zwembad is een unieke beleving. U wilt straks jarenlang zorgeloos genieten. Bij Bos begrijpen we dat en staan daarvoor garant. Wij zijn altijd bezig met water. Bos Zwembaden bouwt, renoveert en onderhoudt zwembaden, spa’s en welness. Dat doen wij met oog voor kwaliteit, vakmanschap, dienstbaarheid en persoonlijke aandacht.

  Lees hieronder verder over de mogelijkheden van een zwembad! Binnen of buiten. Vertel ons uw droom en wij realiseren hem!

  Ronald Bos

  directeur Bos Zwembaden

Buitenzwembad

De ultieme plek om te ontspannen

Een buitenzwembad

Een eigen zwembad in de tuin is op en top genieten en heerlijk bezig zijn in één. Met passie voor perfectie brengt Bos Zwembaden een buitenzwembad voor iedereen binnen bereik. Iets voor u?

Úw droom staat centraal bij Bos Zwembaden. Een zwembad voor sportief gebruik, of een zwembad voor recreatief gebruik dat perfect aansluit bij de architectuur van uw tuin en woning, of alle seizoenen zwemmen, Bos Zwembaden maakt deze wensen waar.

Een binnenzwembad

Vakantie vieren in uw eigen huis. Zo voelt dat als u de gelukkige bezitter bent van een binnenzwembad. Weer of geen weer, u kunt het hele jaar door de behaaglijke luxe ervaren van een spa in huis. Wij beschikken over alle techniek en vakmanschap om dit voor u te realiseren. Uiteraard kunnen wij uw wens compleet maken met een volledige wellness waaronder sauna en whirlpool.

Binnenzwembad

Vakantie vieren in eigen huis

Soorten zwembaden

Als u een binnen of buitenzwembad wilt aanleggen dan zult veel keuzes moeten maken. De eerste en en misschien wel belangrijkste keuze die u moet maken is het type zwembad. Ieder type heeft z’n eigen eigenschappen en voordelen.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en budget! Neem daarvoor contact met ons op.