Maak een afspraak
Sterk partnership is het halve werk.

Als architect wil je een onovertroffen resultaat neerzetten. Niet bezig zijn met technische issues van het zwembad. Bij Bos Zwembaden weten we dat sterk partnership een belangrijk onderdeel is van het eindresultaat. Daarom staan we architecten bij met goed advies in de ontwerpfase. Met 16 jaar ervaring zijn we een goede sparringpartner en geven we gefundeerd advies als het aankomt op bouw-, elektro- en klimaattechnishe zaken.

Vanaf de start werken we nauw samen met alle betrokken partijen, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Een optimaal eindresultaat is dan enkel een logisch gevolg.

Ronald Bos
Eigenaar Bos Zwembaden

“Als gewaardeerd partner draagt Bos Zwembaden bij aan de totale kwaliteit en de ultieme klantbeleving die wij bij TIM nastreven. De prettige samenwerking kenmerkt zich door een open en eerlijke communicatie, altijd met focus op kwaliteit en ontwikkeling.”

Tim Rengelink, eigenaar TIM Exclusive Gardens

 
 
 
 

 

3D tekenen: elke millimeter brengen we in kaart

Een goede 3D tekening is de basis van ons werk en heeft maar één doen: alles rondom de bouw en de techniek van een zwembad op voorhand inzichtelijk maken. Iedere millimeter wordt in kaart gebracht en zorgvuldig uitgewerkt.

Waar gaat de loodgieter heen? Waar gaat de elektricien heen? Waar zitten de rioolaansluiten? Moeten we daar overheen? Waar kunnen de massieve buizen voor de luchtbehandeling wel en niet langs? Dit zijn voorbeelden van vragen die we met onze 3D tekening beantwoorden. Zo weet iedereen tijdens de bouw waar hij aan toe is en worden onduidelijkheden op voorhand in de kiem gesmoord.

TIM Exclusive Gardens:

 

“Als gewaardeerd partner draagt Bos Zwembaden bij aan de totale kwaliteit en de ultieme klantbeleving die wij bij TIM nastreven. De prettige samenwerking kenmerkt zich door een open en eerlijke communicatie, altijd met focus op kwaliteit en ontwikkeling.

Het is van groot belang dat onze partners meedenken en willen sparren tijdens het ontwerpproces, hierdoor kunnen wij onszelf uitdagen in het design, maar zorgen wij er gelijktijdig samen voor dat het maakbaar is.

Ronald, maar ook de mensen op kantoor en op de werkvloer zijn toegankelijk en prettig in de omgang. Het contact met ons wordt netjes onderhouden en zij zorgen ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Bos Zwembaden is vanaf het eerste moment betrokken bij TIM en altijd een betrouwbare partner geweest”

Tim Rengelink, eigenaar TIM Exclusive Gardens

 

Meedenken & adviseren

 

Architectwaardige kwaliteit

 

Duidelijke communicatie

 

Ontzorging in realisatiefase

Bos Zwembaden showroom in Twello

Een plek waar we onze partners en (hun) klanten kunnen ontmoeten en inspireren. Dat is het geworden: onze showroom in Twello. We ontvangen hier regelmatig architecten met hun klanten om, onder het genot van een goede bak koffie, de mogelijkheden voor een zwembad te bespreken en te laten zien.

Ook hebben we hier een ruim assortiment aan Technogym fitness
apparatuur staan en kunnen opdrachtgevers hier mogelijkheden voor wellness bekijken, zoals een sauna of een jacuzzi.

Meet the team!

Vanuit ons kantoor in Twello werken we met een hecht team aan onze projecten. Een gemêleerd gezelschap maar één doel: onovertroffen zwembaden bouwen. We staan bekend om onze duidelijke taal, gezonde dosis energie en goede oog voor details.

Van 3D tekenaars tot werkvoorbereiders tot de zwembadbouwers en de administratie: iedereen speelt een belangrijke rol in het realiseren van het eindresultaat. We doen het samen, en daar zijn we trots op.

Interesse in een samenwerking met Bos Zwembaden? Maak een afspraak