Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!

Actueel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Er zijn 3 dingen waar onze monteurs de hele dag over kunnen praten 👇🏻

Ten eerste:
Zwembadtechniek.

Ten tweede:
Zwembadtechniek.

Ten derde:
(Geloof het of niet) Zwembadtechniek.

Als we onze marketing aan de zwembadmonteurs over zouden laten dan zouden jullie over niets anders lezen dan zwembadpompen, klimaatbeheersing, ventielen en boutjes.

Toch is het best handig, al die technische kennis. Onze opdrachtgevers weten onze monteurs dan ook te vinden voor al hun technische vragen. Soms ingewikkelde vragen, vaak ook dezelfde vragen.

Zwembadmonteur René besloot daarom filmpjes te maken met daarin de antwoorden op de meest gestelde technische vragen.

Hij blij, onze opdrachtgevers (hopelijk) ook blij. Binnenkort zijn de FAQ filmpjes op onze site te bekijken.

Voor nu heeft onze filmmaker Robert Nobel vast een compilatie gemaakt van René in actie 🔥

Enjoy!Enjoy!
wembadbouw szwembaden baden eldevragen k r adindetuin tenzwembad
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Rene Vermeij - van de Kerkhof zoals altijd duidelijk. Maar je hebt gouden handen

👍🏼😂😂😂😂

2 weeks ago
Bos Zwembaden & Wellness

‘’Jullie bouwen zwembaden in de mooiste tuinen van Nederland, worden jullie nog wel eens omver geblazen?’’ Nou..

Je zou misschien denken dat het went. Maar de waarheid is dat we ons blijven verwonderen en verbazen. Dat een kale tuin binnen een seizoen omgebouwd kan worden tot iets wat gerust het label ‘kunst’ mag dragen.

Onlangs hebben we weer zo’n project afgerond. We bouwden een luxe infinity pool in een onder architectuur aangelegde tuin. Het zwembad is van uitzonderlijke vormgeving en kwaliteit: enerzijds verhoogd, anderzijds overlopend in het terras. Hoogwaardig afgewerkt met Neotlith. Met lounge plateau en een krachtige zwemmachine. 

Kortom, alles wat je maar wenst in een zwembad. 

Een project van dit niveau kan alleen worden gerealiseerd met de juiste partners en met een onwijs toegewijd team. Daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Tuinarchitect: @timexclusivegardens.nl
Tuinaanleg: @mekertuinen
Neolith randsteen: @trivium_meestersinsteen

#boszwembaden #zwembadbouw #zwembad #wellness #tuinaanleg #tuinarchitect #luxetuin #wellnesstuin #villatuin #infinitypool #luxurylifestyle #luxuryhomes #luxurydesign #gardendesign #gardeninspiration #tuininspiratie #tuininrichting #zwembaden #gelderland #overijssel #limburg #brabant #utrecht #noordholland #zuidholland #groningen #friesland #drenthe #amsterdam #hetgooi
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wat een schitterende tuin 🔥🔥

Prachtig 🤩

Nadine Bakker😍😍😍

Foto's uit het bericht van TIM Exclusive Gardens ... See MoreSee Less

3 weeks ago
Bos Zwembaden & Wellness

Wist je dat het verwarmen van een zwembad het allerzuinigst is met de juiste warmtepomp? Een voorbeeld 👇🏻

Nog vóór de prijsverhogingen van energie bespaarden we met onze warmtepomp 40% in vergelijking tot een gasketel bij het verwarmen van onze showroom. Die besparing ligt momenteel nog hoger.

▪️Hoe werkt een warmtepomp?
Een zwembad warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en brengt deze efficiënt over op het zwembadwater. De warmtepomp heeft een slimme besturing die optimaal presteert onder de geldende omstandigheden.

▪️Hoe zuinig is een warmtepomp?
Een warmtepomp is zuiniger dan bijvoorbeeld een gasketel. De prestatie word uitgedrukt in de COP norm (verhouding gebruik netstroom tot warmteopbrengst). De afgelopen 2 jaar was het rendement van een luchtwarmtepomp erg hoog: de gemiddelde COP lag van april t/m september rond de 11 (1KW stroomverbruik > 11KW warmte).

▪️Maakt een warmtepomp veel geluid?
Dat hangt van het type pomp af. Onze warmtepompen behoren tot de stilste. Gemiddeld tussen ca. 23 en 45 dB. Het is mogelijk een tijdsslot in te stellen waardoor de warmtepomp tijdens de ingestelde uren niet actief is.

▪️Wat adviseren wij?
Laat je bij aanschaf van een warmtepomp goed informeren. Kijk naar de afdekking en juiste specificaties van het zwembad en let ook op het NL energielabel bij het kiezen van een warmtepomp. Is deze niet aanwezig? Dan is de kans erg groot dat hij in Zuid Europa is gedimensioneerd (warmer klimaat) en dus niet optimaal presteert in Nederland.

Meer weten over het kiezen van een warmtepomp? Neem met ons op via info@boszwembaden.nl.

#warmtepomp #energiezuinig #besparen #zwembad #energie #boszwembaden #wellness #techniek
... See MoreSee Less

We zijn trots op de samenwerking en het eindresultaat! ... See MoreSee Less

4 weeks ago
Bos Zwembaden & Wellness

Nieuw project! In de achterhoek hebben we een luxe plunge pool aangelegd. Het bad is onderdeel van een sfeervolle, onder architectuur aangelegde tuin met een mediterraans tintje.

Omdat het om een compacte tuin gaat is er gekozen voor een plunge pool. Zo hebben de bewoners alle voordelen van een zwembad, zonder daarvoor teveel ruimte op te offeren.

Het zwembad is volledig geautomatiseerd, afgewerkt met RVS inbouwdelen en omrand met flagstones die perfect binnen het tuinontwerp passen. De bewoners zwemmen dagelijks actief, daarom hebben we een krachtige Hydrostar zwemmachine ingebouwd.

En, om er echt een wellnesstuin van te maken, is er een mooie buitendouche geplaatst. Ook kan er na het zwemmen ontspannen worden in de jacuzzi.

Het resultaat is een fantastische tuin waarin de opdrachtgevers ongetwijfeld mooie herinneringen zullen maken met hun kinderen en kleinkinderen.

In samenwerking met:
TIM
Trivium

Jansen
MPS Hoveniers

#boszwembaden #wellness #plungepool #zwembad #tuinontwerp #tuinarchitect #zwembadindetuin #luxury
... See MoreSee Less

🎥 Morgen om 17:00 zijn we te zien in in op SBS6! Hierin wordt dt gevolgd tijdens zijn werk als architect van luxueuze tuinen.

Voor de zwembaden en wellness in zijn tuinen schakelt hij Bos Zwembaden in. Om een kijkje te geven in hoe dat proces precies verloopt komt Erik van Gelder met een opdrachtgever naar onze showroom in Twello voor een gesprek met Ronald Bos.

Kijken dus! Morgen om 17:00 op SBS6 🔥

🔥

#boszwembaden
baden lness embad twerp itect anleg embad #luxe style
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Te gek zeg 😉

1 month ago
Bos Zwembaden & Wellness

🎥 Morgen om 17:00 zijn we te zien in Designsecrets op SBS6! Hierin wordt @byerikvangelder gevolgd bij zijn werk als architect van luxueuze tuinen.

Voor zwembaden en wellness in zijn tuinen schakelt hij Bos Zwembaden in. Om een kijkje te geven in hoe dat proces verloopt komt Erik van Gelder met een opdrachtgever naar onze showroom in Twello voor een gesprek met Ronald Bos.

Kijken dus! Morgen om 17:00 op SBS6 🔥

🔥

#boszwembaden
baden lness embad twerp itect anleg embad #luxe style
... See MoreSee Less

MEET THE TEAM - Hij wordt omschreven als recht doorzee, een harde werker, leergierig en gezellig. Hij is gek op zijn vrouw en zoons, hond, barbecuen, techno en zijn werk als zwembadmonteur bij Bos Zwembaden.

Maak kennis met Menno, 41 jaar, gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee 10-jarige zoons. Woonachtig in Vaassen en een liefhebber van lekker eten. Een keukenprinses is hij niet, maar wel een koning op de barbecue. Gezelligheid, vrienden, biertje. Het bourgondische leven met een beetje gezelligheid. Dat is waar Menno blij van wordt.

Sinds 2021 werkt hij met veel toewijding als monteur bij Bos Zwembaden:

‘’Ik heb altijd liefde voor techniek gehad. Ik heb 18 jaar in de techniek van de grafische wereld gezeten. Toen ik me hier niet verder in kon ontwikkelen ben ik de wellness wereld ingestapt. Ik kwam terecht bij een werkgever waarbij de zaken niet goed geregeld waren.

Bij Bos Zwembaden is dat echt anders. Alles is een stuk beter geregeld. Ronald zegt altijd: ‘’je bent een 8 en je wilt een 9 worden. Je moet altijd proberen jezelf te overtreffen.’’ Daar sta ik volledig achter. Iets maken is simpel, iets goed afmaken is moeilijker. Als je dat toch keer op keer doet dan geeft dat veel voldoening.

Vooral door goed samen te werken behalen we mooie resultaten. Gelukkig is samenwerken binnen dit team heel leuk. Er is ruimte voor een dolletje, maar iedereen neemt het werk zeer serieus. De jongens werken gedegen en zijn harde werkers.

Bij Bos Zwembaden is het projecteigenaarschap groot. Je hebt je eigen project waarbij je zeer betrokken bent en veel verantwoordelijkheid hebt. Dat is wat mij motiveert om steeds het beste resultaat neer te zetten voor de klant.

Wat me enorm aanspreekt in het werk is de veelzijdigheid. De ene dag ben je betonwerker, de andere dag loodgieter, elektricien of hovenier. Allemaal aspecten van het zwembadbouwen.

Ook de techniek van ieder bad is anders. De onderdelen zijn hetzelfde, maar de ruimte is verschillend. Je moet dus iedere keer een nieuwe indeling maken.

Niet alles is dus voorgekauwde koek, je moet zelf een visie hebben over hoe je iets gaat maken en het dan uitvoeren. Ook wordt het meedenken en verder kijken binnen het team gewaardeerd, en dat is fijn.

Zo ben je als monteur niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de hele organisatie. En dat geeft ontzettend veel voldoening.”

#team #boszwembaden #zwembadmonteur #monteur #zwembadbouw #teamwork #zwembad #wellness
... See MoreSee Less

MEET THE TEAM - Hij wordt omschreven als recht doorzee, een harde werker, leergierig en gezellig. Hij is gek op zijn vrouw en zoons, hond, barbecuen, techno en zijn werk als zwembadmonteur bij Bos Zwembaden. 

Maak kennis met Menno, 41 jaar, gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee 10-jarige zoons. Woonachtig in Vaassen en een liefhebber van lekker eten. Een keukenprinses is hij niet, maar wel een koning op de barbecue. Gezelligheid, vrienden, biertje. Het bourgondische leven met een beetje gezelligheid. Dat is waar Menno blij van wordt. 

Sinds 2021 werkt hij met veel toewijding als monteur bij Bos Zwembaden: 

‘’Ik heb altijd liefde voor techniek gehad. Ik heb 18 jaar in de techniek van de grafische wereld gezeten. Toen ik me hier niet verder in kon ontwikkelen ben ik de wellness wereld ingestapt. Ik kwam terecht bij een werkgever waarbij de zaken niet goed geregeld waren. 

Bij Bos Zwembaden is dat echt anders. Alles is een stuk beter geregeld. Ronald zegt altijd: ‘’je bent een 8 en je wilt een 9 worden. Je moet altijd proberen jezelf te overtreffen.’’ Daar sta ik volledig achter. Iets maken is simpel, iets goed afmaken is moeilijker. Als je dat toch keer op keer doet dan geeft dat veel voldoening.

Vooral door goed samen te werken behalen we mooie resultaten. Gelukkig is samenwerken binnen dit team heel leuk. Er is ruimte voor een dolletje, maar iedereen neemt het werk zeer serieus. De jongens werken gedegen en zijn harde werkers. 

Bij Bos Zwembaden is het projecteigenaarschap groot. Je hebt je eigen project waarbij je zeer betrokken bent en veel verantwoordelijkheid hebt. Dat is wat mij motiveert om steeds het beste resultaat neer te zetten voor de klant. 

Wat me enorm aanspreekt in het werk is de veelzijdigheid. De ene dag ben je betonwerker, de andere dag loodgieter, elektricien of hovenier. Allemaal aspecten van het zwembadbouwen. 

Ook de techniek van ieder bad is anders. De onderdelen zijn hetzelfde, maar de ruimte is verschillend. Je moet dus iedere keer een nieuwe indeling maken. 

Niet alles is dus voorgekauwde koek, je moet zelf een visie hebben over hoe je iets gaat maken en het dan uitvoeren. Ook wordt het meedenken en verder kijken binnen het team gewaardeerd, en dat is fijn. 

Zo ben je als monteur niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de hele organisatie. En dat geeft ontzettend veel voldoening.”

 #team #boszwembaden #zwembadmonteur #monteur #zwembadbouw #teamwork #zwembad #wellness

Comment on Facebook

Klinkt als een topper!

1 month ago
Bos Zwembaden & Wellness

Voor alle mooi-weer-fietsers onder ons: dit is de Technogym Ride, het neusje van de zalm op het gebied van indoor fietsen👌🏼

Triatleet en duursportcoach Simon Krukkert van 3SL-SPORTS kwam de fiets uitproberen bij ons in Twello.

Op papier is de Ride dé ultieme indoor fiets. Maar is dat in de praktijk ook zo?

Simon: ‘’Ik was wat sceptisch, maar deze fiets overstijgt mijn verwachtingen. De ride is makkelijk aan te passen en hij fietst erg goed. Een groot voordeel is het geïntegreerde scherm met trainingsmogelijkheden en de integratie met vrijwel alle populaire (sport)apps zoals Strava en Zwift.

Daarnaast kun je trainen op hartslag en FTP, schakelen met voor- en achterblad, live koersen meefietsen en ook nog eens in teamverband fietsen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Echt een knap staaltje fietstechniek van Technogym.”

Benieuwd of de Ride iets voor jou is? Stuur een mail naar info@boszwembaden.nl en maak een afspraak om 'm te testen🔥

#boszwembaden #wellness #fitness #sporten #technogym #indoorcycling #indoorfiets
... See MoreSee Less

Wekelijks op zondag 16:30 uur opSBS 6 te bekijken. In aflevering 3 op 29 Oktober heeft Bos Zwembaden een aandeel in de uitzending. ... See MoreSee Less

Wellnesstuin op de Veluwe 📍In het bosrijke Hoog Soeren hebben we een ruim bouwkundig zwembad aangelegd.

De opdrachtgevers wensten een plek in de tuin om echt tot rust te komen. Die plek is in- en rondom het zwembad gecreëerd.

Zo hebben we aansluitend op het zwembad een Hotspring Spa en JEE-O buitendouche geplaatst. En is er door 20ft Wellness een wellness unit met Finse sauna geleverd waarin de zwembadtechniek is verwerkt.

Ook zijn er rondom het zwembad diverse zithoeken te vinden om na het zwemmen lekker te kunnen loungen. En waar vanuit er volop genoten kan worden van het fantastische uitzicht over de wijdse landerijen.

Kortom, een fantastische plek om te genieten van wellness in eigen tuin.

Tuinontwerp: Buytengewoon hovenier & tuinontwerp

#zwembad #zwembadbouw #buitenzwembad #boszwembaden #wellness #tuinontwerp #tuinaanleg
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wat belachelijk mooi weer👌🥂

Wow

2 months ago
Bos Zwembaden & Wellness

Of zwembaden bouwen precisiewerk is?! Absoluut. Een voorbeeld👇🏻

Op de foto’s zijn monteurs Brian, Rick en Menno het bouwkundig werk van het zwembad aan het stofferen met scheidingsvlies. Dit is de laag die tussen het beton en de folie komt.

Het scheidingsvlies is antibacterieel en werkt als bescherming voor het folie. Het leggen van dit vlies is een precies werkje. Iedere naad moet perfect aansluiten.

En zit er ergens een stofje of steentje onder? Dan blijf je dat altijd zien en voelen in het zwembad. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus moet om te beginnen het stucwerk volledig egaal zijn. Hiervoor werken we met vaste stukadoors.

Daarna mag er absoluut geen gruis en steen in het bad terecht komen. Dat is best een uitdaging als je op een bouwplaats werkt. Zo komt het dus voor dat we een bad wel 10 keer(!) per dag stofzuigen.

Ten slotte wordt het folie in het zwembad gelast. Dit is de laatste laag en zorgt ervoor dat het zwembad waterdicht is. Ook hier mogen er geen fouten worden gemaakt, want dan lekt het bad. Daarom wordt iedere millimeter grondig gecheckt.

Dit is maar een kleine impressie van de bouw van een zwembad. Maar zo werken we in iedere fase, van voorbereiding tot bouw, met de grootste precisie naar een hoogwaardig zwembad.👌🏻

#boszwembaden #zwembadbouw #teamwork #tuinaanleg #zwembadindetuin #techniek #stoffering #installatie #stofferen #tuinarchitect
... See MoreSee Less

2 months ago
Bos Zwembaden & Wellness

Of zwembaden bouwen precisiewerk is?! Absoluut. Een voorbeeld👇🏻

Op de foto’s zijn monteurs Brian, Rick en Menno het bouwkundig werk van het zwembad aan het stofferen met scheidingsvlies. Dit is de laag die tussen het beton en de folie komt.

Het scheidingsvlies is antibacterieel en werkt als bescherming voor het folie. Het leggen van dit vlies is een precies werkje. Iedere naad moet perfect aansluiten.

En zit er ergens een stofje of steentje onder? Dan blijf je dat altijd zien en voelen in het zwembad. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus moet om te beginnen het stucwerk volledig egaal zijn. Hiervoor werken we met vaste stukadoors.

Daarna mag er absoluut geen gruis en steen in het bad terecht komen. Dat is best een uitdaging als je op een bouwplaats werkt. Zo komt het dus voor dat we een bad wel 10 keer(!) per dag stofzuigen.

Ten slotte wordt het folie in het zwembad gelast. Dit is de laatste laag en zorgt ervoor dat het zwembad waterdicht is. Ook hier mogen er geen fouten worden gemaakt, want dan lekt het bad. Daarom wordt iedere millimeter grondig gecheckt.

Dit is maar een kleine impressie van de bouw van een zwembad. Maar zo werken we in iedere fase, van voorbereiding tot bouw, met de grootste precisie naar een hoogwaardig zwembad.👌🏻

#boszwembaden #zwembadbouw #teamwork #tuinaanleg #zwembadindetuin #techniek #stoffering #installatie #stofferen #tuinarchitect
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

There are “only” 5 identical photo. What do you want to show?

Load more