Maak een afspraak
Wij maken uw dromen waar!
  • Bos Zwembaden & Wellness

    Al 15 jaar de zwembadbouwer van Nederland

    Sinds 2006 is Bos Zwembaden maker van kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige binnen- en buitenzwembaden, en specialist in Wellness & aquasports. We ontwerpen, adviseren en realiseren. Met passie voor perfectie, oog voor kwaliteit, vakmanschap en veel persoonlijke aandacht. Want dat maakt het verschil tussen een simpelweg een ‘product leveren’ of een droom waarmaken.

    Weten wie wij zijn? Lees hier meer.

    Over ons

 

Bezoek onze showroom

Wie op zoek is naar een zwembad, wellness of fitness bij huis is bij ons aan het goede adres. Onze showroom in Twello is een inspiratieplek. Hier kunnen we laten zien wat er mogelijk is, of je nu op zoek bent naar een buitenzwembad, binnenzwembad, plungepool, jacuzzi, buitendouche of een eigen fitness area. Onder het genot van een goede kop koffie kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en bekijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren.

video

 

Voor architecten

Als architect wil je een onovertroffen resultaat neerzetten. Niet bezig zijn met technische issues van het zwembad. Bij Bos Zwembaden weten we dat sterk partnership een belangrijk onderdeel is van het eindresultaat. Daarom staan we architecten bij met goed advies in de ontwerpfase. Met 16 jaar ervaring zijn we een goede sparringpartner en geven we gefundeerd advies als het aankomt op bouw-, elektro- en klimaattechnishe zaken.

Vanaf de start werken we nauw samen met alle betrokken partijen, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Een optimaal eindresultaat is dan enkel een logisch gevolg.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onlangs kwamen Richard en Bibiane onze premium fitness apparatuur testen👇🏻

Ze waren (net als wij) meteen verliefd op de apparaten uit de @technogym Personal Line. En maakten er een complete work-out van. Met een duik in ons zwembad als cooling down.

De combinatie van zwemmen en fitness is perfect om gezond en fit ouder te worden.

Het zorgt voor een optimale belasting van het lichaam en een maximale release van endorfines.

Kortom, je ziet snel resultaat en het lekkere gevoel motiveert je voor een volgende work out🔥

Ook ervaren hoe het is om een eigen zwembad met fitness te combineren?

Maak een afspraak in onze showroom 📅
Info@boszwembaden

szwembaden

#fitness
n

#fitness
s ss n f #gezondheid
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Het trainen op deze Technogym apparatuur maakt het thuis trainen zoveel leuker. De machine met de kabels is fantastisch 🤩 en daar kan je al je hele work-out mee doen. De prachtige dumbells heb ik nog gebruikt voor schouder en biceps. En natuurlijk ff joggen op de loopband en die fiets gebruikt. Mooie ervaring op deze apparatuur ❤️❤️💪💪

“Ons zwembad heeft mij echt een gelukkiger mens gemaakt 🙏🏼”

De eigenaresse van dit zwembad speelde vroeger fanatiek waterpolo. De liefde voor zwemmen bleef, maar met een gezin en drukke baan bleef er weinig tijd over.

Zo ontstond de wens voor een zwembad in eigen tuin. Om de indeling van de tuin te optimaliseren schakelden we Detuinenvanbosch in.

De tuin kreeg een metamorfose en wij hebben een zwembad met Binder Benelux zwemmachine en JEE-O buitendouche aangelegd 🔥

Nu zwemt de eigenaresse weer dagelijks, maar dan in haar eigen zwembad.

Een mooier compliment is er niet.

#boszwembaden #zwembad #overijssel #zwemmen #waterpolo #tuinontwerp #tuinaanleg
... See MoreSee Less

Iets anders dan je van ons gewend bent, maar hij mag niet missen in onze tijdlijn:

Een zeer hoogwaardig mozaïeken buitenzwembad👌🏻

Onder architectuur aangelegd bij een Overijsselse nieuwbouwvilla. Het zwembad heeft een klassieke insteek en een aantal verfijnde details.

Zo hebben we gebruik gemaakt van niet één, maar twee kleuren Italiaans mozaïek.

Onder de waterlijn blauw.
Boven de waterlijn grijs.

Het blauwe mozaïek geeft onder water een bijzonder effect. Daarboven loopt het grijze mozaïek 25cm boven de zwembadrand over in het terras.

En waar het zwembad overdag een ingetogen uitstraling heeft, is het s’avonds een sfeervolle plek met uitbundige kleuren ✨

Hovenier: Outlook Groenprojecten
Tegelwerk: R. van Geresteijn Tegeldesign.nl
Mozaïek: SICIS

#zwembad #tuininspiratie #architectuur #overijssel #tuinontwerp
... See MoreSee Less